W celu prawidłowego działania, strona wykorzystuje pliki COOKIES. Jeżeli nie wyrażasz zgody, wyłącz obsługę Cookies w opcjach przeglądarki. Więcej informacji
Jesteś tutaj: HomeRODO - Klauzula Informacyjna

Ochrona danych osobowych RODO

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:
1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Zespół Szkół Elektronicznych w Bolesławcu, którego przedstawicielem jest Dyrektor ZSE w Bolesławcu.
2) Kontakt do Inspektora Ochrony Danych: tel. 75 612 17 34, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zadań dydaktycznych, wychowawczych i opiekuńczych zgodnie z przepisami prawa na podstawie art. 6 ust.1 lit. C Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady(EU)2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.
4) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą – podmioty upoważnione na podstawie przepisów prawa;
5) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej;
6) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane w okresach określonych przepisami prawa w tym przez okres podany w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia18 stycznia 2011 r.w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów;
7) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, nie przysługuje Pani/Panu prawo zapomnienia, ma Pani/Pan prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie uprzednio wydanej zgody na przetwarzanie;
8) Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do PUODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
9) Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.

 
Polish Bulgarian English French German Italian Russian Spanish

Menu główne

Menu

Gościmy

Odwiedza nas 245 gości oraz 0 użytkowników.

 
Administratorzy strony: Łukasz Hałat, Mariusz Potyszka
Galeria: Paweł Wiśniewski 
 
QR Code   Współpraca:       Przyjaciel szkoły:
QR Code   logo   logo-bory   logolinuxpl
Początek strony